Logo Dantumadeel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Damwald – Willemstrjitte 27’, Dantumadeel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat vanaf donderdag 13 juni 2013 gedurende zes weken bij het KlantKontaktSintrum in het gemeentehuis te Damwâld, voor iedereen ter inzage ligt het:

  • Ontwerpbestemmingsplan "Damwald-Willemstrjitte 27".

Het ontwerpbestemmingsplan en eventueel bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.dantumadiel.eu (onder digitale dienstverlening, plannen ter inzage) en www.ruimtelijkeplannen.nl (de directe link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1891.bpDWwillemstr27-0301.

Via dit ontwerpbestemmingsplan bestaat het voornemen om in aanvulling op het huidige dagbestedingsgebouw een woonfunctie te realiseren in de vorm van aanvullende nieuwbouw waardoor ter plekke een woon-werkfunctie ontstaat.

Een ieder kan gedurende de termijn van tervisielegging een zienswijze indienen. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij in geval van een mondelinge zienswijze uiterlijk 14 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken.

Damwâld, 12 juni 2013

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel, A. Aalberts, Burgemeester

B. Schat, secretaris.

Naar boven