Logo Veenendaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Dragonder Oost’, Veenendaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat met ingang van 13 juni 2013 het ontwerp bestemmingsplan “Dragonder Oost” ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Door deze herziening worden de daarin geldende bestemmingsplannen aangepast aan de actuele situatie. Het gaat hierbij zowel om de actuele stand van zaken met betrekking tot de gronden en de bebouwing als om de stand van zaken met betrekking tot de relevante (wettelijke) regelgeving.

Begrenzing

Het plangebied wordt begrensd aan de westzijde door de Polderweg. Aan de noordzijde ligt het sportpark Spitsbergen. Aan de oostzijde van het plangebied ligt de nieuwe wijk Veenendaal Oost. In het zuiden ligt de plangrens op de Grift.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan met bijlagen liggen met ingang van donderdag 13 juni 2013 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Ook op de website van de gemeente Veenendaal kunt u het ontwerp bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken inzien (www.veenendaal.nl -> actueel-> openbare bekendmakingen -> actuele openbare bekendmakingen).

Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u ook het ontwerp bestemmingsplan ook digitaal inzien.

Reageren

Tot en met 24 juli 2013 kan een ieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling indienen.

Schriftelijk

Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer B. Dijkman Dulkes van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318)538 324.

Inloopbijeenkomst

Op 19 juni 2013 wordt er een inloopbijeenkomst georganiseerd. Bij deze inloopbijeenkomst kunt nadere informatie krijgen over het bestemmingsplan. Er is dan ook voldoende ruimte voor individuele vragen en/of opmerkingen.

De inloopbijeenkomst wordt gehouden op 19 juni vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur in de aula van ’t Speelkwartier, Ruiterijweg 1 te Veenendaal.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de procedure of het plan kunt u contact opnemen met de heer B. Dijkman van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 324.

Naar boven