logo Schagen
Vaststelling bestemmingsplan ‘Burchtweg 9 te Sint Maarten’, Schagen

Burgemeester en wethouders van Schagen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van de gemeente Schagen in zijn vergadering van 28 mei 2013 het bestemmingsplan “Burchtweg 9 te Sint Maarten” heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan

Het plangebied bestaat uit het perceel Burchtweg 9 nabij Eenigenburg. In het plangebied zal de bestaande stalruimte worden vervangen door een nieuwe woning in het kader van de Ruimte voor ruimteregeling. De agrarische bestemming is omgezet naar de bestemming wonen.

Tervisielegging

Het raadsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 13 juni 2013 tot en met 24 juli 2013 (zes weken) ter inzage in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen.

Het bestemmingsplan is ook in te zien via de website van de gemeente Schagen (www.schagen.nl ) en de website www.ruimtelijkeplannen.nl . Het kenmerk van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.0441.BPLGHBurchtweg9-VA01 .

Beroep tegen het vaststellingsbesluit

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan van 13 juni 2013 tot en met 24 juli 2013 beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kan gebruik maken een belanghebbende, die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen. Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de hiervoor genoemde beroepstermijn afloopt. Gedurende de termijn van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. In dat geval treedt het besluit niet in werking, totdat op het verzoek is beslist.

Schagen, 12 juni 2013

Naar boven