Logo Breda
Ontwerpbestemmingsplan ‘Slingerweg’ te Breda, Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Slingerweg’ ter inzage ligt. Het plangebied grenst aan de noordzijde aan het spoor en aan de zuidzijde loopt het plangebied tot aan de singel. Het plangebied wordt aan de westzijde begrensd door de Lunetstraat, Kazematstraat en Hoornwerkstraat. De oostzijde wordt begrensd door de Belcrumweg.

Informatieavond

Op 27 juni vindt een inloopmiddag plaats in het Business Centre, Smederijstraat 2 te Breda. Deze inloopmiddag begint om 16.00 uur. Tijdens de inloop wordt een toelichting gegeven op het ontwerpbestemmingsplan en de relatie tot de ontwerpstructuurvisie Breda 2030 en de visie Binnenstad. Er bestaat gelegenheid tot het stellen van vragen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Slingerweg is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen, Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en ligt van 13 juni tot en met 24 juli 2013 ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kunt u uw zienswijze indienen. Uw schriftelijke of mondelinge zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 5293831.

Breda, 12 juni 2013

Burgemeester en wethouders van Breda, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester

R.J.P. Meulenbroek, secretaris

Naar boven