Logo Maasdriel
Verleende omgevingsvergunning realisatie vier woningen aan Duitse Weistraat 9a-11 Kerkdriel, plan Kastanjehof, Maasdriel)

Op 3 januari 2013 (verzonden 11 januari 2013) heeft het college van burgemeester en wethouders omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van vier twee-onder-een-kapwoningen op het perceel Duitse Weistraat 9a-11 in Kerkdriel (kadastraal bekend gemeente Maasdriel, sectie N, 3092, 3094, 3095 en 3096).

Inzien

Het besluit met de daarbij horende bijlagen ligt van 24 januari tot en met 6 maart 2013 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt het ontwerpbesluit ook vinden op

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www.imro.maasdriel.nl/plannen/NL.IMRO.0263.OV0007-/NL.IMRO.0263.OV0007-VG01

Niet mee eens?

Bent u het niet eens met ons besluit? Omdat voorafgaand aan dit besluit een openbare voorbereidingsprocedure is gevolgd kunt u geen bezwaar maken maar kunt u een beroepschrift indienen bij de rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

U stuurt dit binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit naar de rechtbank. De mogelijkheid van beroep bestaat alleen als u tijdens de voorbereidingprocedure ook al uw zienswijze hebt ingediend. Hebt u dit niet gedaan, dan kan een beroepschrift alleen als u niet kan worden verweten dat u niet eerder een zienswijze hebt ingediend. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van ons besluit niet op. Als u deze opschorting wilt, dan kunt u de rechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek dient u in bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Voor het behandelen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening worden door de rechtbank kosten in rekening gebracht.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail de gemeente en vraag naar D. van Lienden!

Naar boven