Logo Zwijndrecht
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Bakestein’, Zwijndrecht

B&W van Zwijndrecht maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerp-bestemmingsplan ‘Bakestein’ met nummer NL.IMRO.0642.bp13bakestein-2001 met ingang van 24 januari 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan is hoofdzakelijk conserverend van aard. Het plangebied omvat het gebied dat is ingesloten tussen de rijksweg A16, de spoorlijn Rotterdam – Dordrecht, het buitengebied van Zwijndrecht (Munnikensteeg) en de gemeentegrens aan de Langeweg.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt van 24 januari 2013 tot en met 6 maart 2013 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. Het ontwerp-bestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder ruimtelijke plannen → bestemmingsplannen → bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder bestemmingsplannen, zoek op Zwijndrecht).

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad een zienswijze op het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van “zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Bakestein” op de volgende wijze:

  • schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling (telefoon 14 078).

23 januari 2013

B&W van Zwijndrecht,

Naar boven