Besluit omgevingsvergunning inrichting Coevorden 20, Ministerie van Economische Zaken

Kennisgeving

De Minister van Economische Zaken doet de volgende kennisgeving:

Dat aan de Nederlandse Aardolie Maatschappij te Assen een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘milieuneutraal veranderen’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de inrichting Coevorden 20, gelegen in de gemeente Hardenberg, op de percelen, kadastraal bekend gemeente Gramsbergen, Sectie H, nummers 680, 681 en 682.

De vergunning betreft het verwijderen van overtollige installatie-onderdelen als gevolg van veranderde procescondities, tevens worden verouderde automatiseringssystemen gemoderniseerd.

Deze veranderingen leiden niet tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan volgens de geldende omgevingsvergunning is toegestaan.

Voor deze aanvraag is de reguliere besluitvormingsprocedure van toepassing (artikel 3.7 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Tot en met 16 juli 2013 kunnen belanghebbenden bezwaar maken tegen dit besluit, op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Minister van Economische Zaken, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK DEN HAAG.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer K. van den Hoff, telefoon 070 – 379 76 02.

Naar boven