Logo Ubbergen
Vergunningverlening omgevingsvergunning voor het realiseren van een multifunctionele accommodatie, Reusensestraat 6 te Leuth, gemeente Ubbergen

Burgemeester en wethouders van Ubbergen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend.

De Omgevingsvergunning met het zaaknummer OV-2012-078 is op 9 januari 2013 ongewijzigd verleend, voor het realiseren van een multifunctionele accommodatie, op het adres Reusensestraat 6 te Leuth, kadastraal bekend Leuth sectie C nrs. 982, 1116 en 1671.

De Omgevingsvergunning betreft de volgende Wabo activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk

  • het gebruik van de gronden en/of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

Inzage

Met ingang van 25 januari 2013, ligt de beschikking (besluit Omgevingsvergunning OV-2012-078) met bijbehorende stukken, gedurende 6 weken (tot en met 7 maart 2013), ter inzage in het gemeentehuis, Rijksstraatweg 139, 6573 CL Beek-Ubbergen.

Tevens is de beschikking met bijbehorende stukken digitaal in te zien en te downloaden op www.ubbergen.nl.

Het onderdeel dat de activiteit "het gebruik van gronden en/of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan" betreft, is digitaal te raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0282.PbLeMFALeuth-VSG1.

Beroep

Gedurende de termijn van tervisielegging (tot en met 7 maart 2013) kan tegen de beschikking beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij Rechtbank Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningsrechter van de Rechtbank in Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Ook is het mogelijk om digitaal beroep in te stellen / om een voorlopige voorziening te verzoeken bij genoemde Rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor is het wel nodig om over een (DigiD) elektronische handtekening te beschikken.

Naar boven