Logo Amsterdam - Zuid
Kennisgeving beschikking, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure) en de beschikking hogere grenswaarde Sarphatipark 80h (geluid), Amsterdam – Zuid

Omschrijving van het project betreft het veranderen van de begane grond van het gebouw Sarphatipark 80. waarbij het gebruik wordt gewijzigd van winkelruimte naar woning.

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) besluit een omgevingsvergunning te verlenen voor de volgende activiteiten, inzake het veranderen van de begane grond van het gebouw Sarphatipark 80, waarbij het gebruik wordt gewijzigd van winkelruimte naar woning:

  • Het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo);

  • Het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo);

Tevens wordt vermeld dat het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid besluit een hogere grenswaarde (geluid) vast te stellen voor het realiseren van een geluidgevoelige functie (woning) op het adres Sarphatipark 80.

Terinzagelegging

De beschikking en de bijbehorende stukken en de beschikking hogere grenswaarde liggen met ingang van 13 juni 2013 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor Burgerweeshuispad 301, geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Bovendien is de informatie balie van ons kantoor aan het Burgerweeshuispad 301 op donderdagavond tot 20.00 uur open.

De beschikking kan tevens bekeken worden via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl/publicaties , onder ‘Ter inzage en inspraak’.

Beroep

Belanghebbenden kunnen op grond van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht, binnen zes weken een beroepschrift indienen bij de rechtbank op dit besluit.

U stuurt uw beroepsschrift naar:

Voorzieningenrechter van Rechtbank Amsterdam

Sector Bestuursrecht Algemeen, Afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken

Postbus 75850

1070 AW Amsterdam

U moet wel een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend of gegronde redenen hebben waarom u dat niet heeft gedaan. Beroepsschriften moeten zijn ondertekend en bevatten: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen uw beroep is gericht en de gronden van uw beroep. U moet een kopie van dit besluit meesturen.

Beroepsschriften kunnen ook digitaal worden ingediend. Dat kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Wij verwijzen u naar de publicatie Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid. Daar kunt u informatie vinden over hoe u bezwaar kunt maken tegen een beslissing van de overheid en hoe u beroep kunt instellen als u het ook niet eens bent met de beslissing op uw bezwaar. Zie http://www.rijksoverheid.nl/documenten-enpublicaties/publicaties-pb51/bezwaar-en-beroep-tegen-een-beslissing-van-deoverheid.Html .

Amsterdam, 3 juni 2013

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, P.P.J. Slettenhaar stadsdeelvoorzitter

H.J.M. Wink stadsdeelsecretaris

Naar boven