Logo Bergen (Li)
Ontwerpomgevingsvergunning Raadhuisstraat/hoek Murseltseweg, Bergen (Li)

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de volgende aanvraag om omgevingsvergunning ex artikel 2.1, 1e lid onder c en artikel 2.12, eerste lid, onder a Wabo ter inzage ligt:

Raadhuisstraat/hoek Murseltseweg, kadastraal bekend gemeente Bergen, sectie D, nummers 4710, 5642 en 5733. Het betreft het realiseren van een nieuwe supermarkt met inpandige losplaats in afwijking van het bestemmingsplan ‘Mosaïque-Centrum’. Dit bestemmingsplan voorziet weliswaar in de realisering van een supermarkt op deze locatie maar de aanvraag wijkt op enkele onderdelen af van dit plan, vandaar deze bijzondere procedure.

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt van 13 juni 2013 tot en met 24 juli 2013 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt het digitale plan ook inzien op www.bergen.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzage termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken bij de gemeente Bergen, postbus 140, 5854 ZJ Bergen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven