Logo Lisse
Ontwerpbestemmingsplan ter inzage, ‘Heereweg 460/460a’, Lisse

Van donderdag 13 juni tot en met woensdag 24 juli 2013 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Heereweg 460/460a inzien. In dit bestemmingsplan wordt de ‘ruimte-voor-ruimte-regeling’ toegepast. Dit houdt in dat de bestaande bedrijfsbebouwing verdwijnt en in de plaats hiervoor is één compensatiewoning mogelijk. Daarnaast voorziet dit bestemmingsplan in de mogelijkheid om twee appartementen te realiseren in de schuur direct achter de bestaande woning.

U kunt het plan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder IMRO-code: NL.IMRO.0553.bplgheereweg460-onx1 . Ook staat het plan op www.lisse.nl . Een printversie ligt ter inzage in de gemeentewinkel. De openingstijden vindt u bovenaan onze eerste informatiepagina.

Zienswijzen indienen

U kunt van 13 juni tot en met 24 juli 2013 uw zienswijze (uw mening) op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk aan het college van burgemeester en wethouders van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Dient u liever mondeling een zienswijze in? Maak dan een afspraak met Edgar Saarloos van de afdeling Beleid en Planvorming via telefoonnummer (0252) 433 222.

College en raad betrekken de zienswijzen bij het nemen van het definitieve besluit. Na vaststelling van het bestemmingsplan kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit publiceren wij te zijner tijd in Het Witte Weekblad en op www.lisse.nl .

Lisse, 12 juni 2013

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven