Logo Kampen
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Grafhorst 2012’, Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 29 mei 2013 het bestemmingsplan ‘Grafhorst 2012’, met

de ID-code NL.IMRO.0166.00991073-VB01 , gewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan maakt deel uit van het traject ‘actualisering van bestemmingsplannen’ en is opgesteld ter vervanging van de geldende bestemmingsplannen in het plangebied. Het plangebied omvat de kern van Grafhorst.

De wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan betreffen kleine wijzigingen in de toelichting, de regels en de verbeelding en zijn weergegeven in de ‘nota ambtshalve wijzigingen’.

Het vaststellingsbesluit, het bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 12 juni 2013 zes weken ter inzage bij de receptie van het stadhuis. Het plan is ook in te zien via www.kampen.nl/bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Crisis- en herstelwet

Dit besluit valt onder de Crisis- en herstelwet. Dit betekent dat een belanghebbende tijdens de genoemde termijn van de terinzageligging beroep kan instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. In het beroepschrift moet worden aangeven welke beroepsgronden worden aangevoerd tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. In het beroepschrift moet worden vermeld dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad van Kampen hebben ingebracht. Voor zover het besluit ten opzichte van het eerdere ontwerpbesluit gewijzigd is vastgesteld, kan een belanghebbende tegen die wijziging beroep instellen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking vanaf de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven