Ontheffing artikel 6 Wegenverordening Zeeland 2010 N676 Breskens – Schoondijke en N253 Sluis – Schoondijke (cluster 4a), Rijkswaterstaat

Ingevolge artikel 20 van de Tracéwet bevordert de minister van Infrastructuur en Milieu een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten die nodig zijn voor de uitvoering van het Tracébesluit N61 Hoek – Schoondijke.

In het kader van deze coördinatie geeft de minister van Infrastructuur en Milieu kennis van het feit dat de volgende ontheffing is verleend.

Welke ontheffing is verleend en ligt ter inzage?

Voor de uitvoering van het Tracébesluit N61 Hoek – Schoondijke is het volgende ontwerpbesluit genomen, overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4, Tracéwet in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht:

Ontheffing van artikel 6 Wegenverordening Zeeland 2010 voor het wijzigen van de provinciale wegen N676 Breskens – Schoondijke en N253 Sluis – Schoondijke, respectievelijk tussen kilometer 179,6 en 180,0 en tussen kilometer 15,8 en 16,120.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Het verzoek, de ontheffing en de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op de website van de Provincie Zeeland: http://nieuw.zeeland.nl/mededelingen en liggen ter inzage tijdens kantooruren van 13 juni 2013 tot en met 24 juli 2013 bij:

  • Provincie Zeeland, Facilitair Servicepunt, Abdij 6, Middelburg

  • Rijkswaterstaat, Poelendaelesingel 18, Middelburg

Hoe kunnen zienswijzen worden ingediend?

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de Provincie Zeeland, Abdij 6, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg, bij voorkeur onder vermelding van ‘zienswijze N61’ op de enveloppe. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingediend bij de heer J. van de Velde, Unithoofd van Unit Droge Infrastructuur, telefoon 0118-631011.

In de zienswijze neemt u ten minste op uw naam, adres, de dagtekening van de zienswijze en waarom u een zienswijze indient. De zienswijze dient te worden ondertekend.

Verzocht kan worden om persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Overschrijding van de inzendtermijn kan ertoe leiden dat met uw zienswijze geen rekening wordt gehouden. De ingediende zienswijze zal worden verwerkt in het besluit. Degenen die een reactie hebben ingediend, worden op de hoogte gebracht van het besluit.

Enkel belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat niet te hebben gedaan, kunnen later beroep instellen.

Crisis- en herstelwet

De ontheffing is ter uitvoering van het Tracébesluit N61 Hoek – Schoondijke. Dit wegenproject staat genoemd in bijlage 2 van de Crisis- en herstelwet. Dat betekent onder meer dat de bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven