Logo Lisse
Ontwerpbesluiten Kanaalstraat, Lisse

Het college van Lisse heeft zich voorgenomen om op de locatie Kanaalstraat 33 en Van der Veldstraat 2 en 2A renovatie van het winkelpand en bouw van 8 appartementen mogelijk te maken.

Voor de renovatie van het winkelpand en realisatie van de 8 appartementen heeft de raad een coördinatiebesluit genomen. Daarom liggen de volgende ontwerpbesluiten ter inzage:

  • het ontwerpbestemmingsplan Kanaalstraat 33, Van der Veldstraat 2 en 2A;

  • het ontwerpbesluit omgevingsvergunning.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voor perceel Kanaalstraat 33 en Van der Veldstraat 2 en 2A voorziet in:

  • de renovatie van het winkelpand Kanaalstraat 33 met daarboven de realisatie van 4 appartementen

  • ter plaatse van Van der Veldstraat 2 en 2A nieuwbouw voor 4 appartementen.

Het bestemmingsplan heeft identificatiecode NL.IMRO.0553.bckanaal33vdveld2A-ONX1 .

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • 1. het bouwen van 4 appartementen;

  • 2. het renoveren van het winkelpand;

  • 3. het realiseren van 4 appartementen op de verdiepingen van het winkelpand.

Ter inzage

De twee ontwerpbesluiten liggen voor iedereen ter inzage van 7 juni tot en met 18 juli 2013 in de gemeentewinkel. Het ontwerpbestemmingsplan is daarnaast digitaal in te zien via www.lisse.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zienswijzen

U kunt van 7 juni tot en met 18 juli gemotiveerd uw zienswijze over de twee ontwerpbesluiten indienen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijke zienswijze. Vermeld altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen nemen wij niet in behandeling.

Zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen naar de gemeenteraad van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Renate van de Nes via telefoonnummer (0252) 433222.

Zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u sturen naar het college van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Monique Lezaire via telefoonnummer (0252) 433222.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u, afhankelijk van over welk besluit uw zienswijze gaat, contact opnemen met Renate van de Nes of Monique Lezaire.

Lisse, 6 juni 2013

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven