Logo Winterswijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Pelkpark’, Winterswijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 23 januari 2013 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Pelkpark”, planidentificatienummer NL.IMRO.0294.BP1208SGPELKPARK-OW01, ter inzage ligt.

Doel van het plan is de herontwikkeling van het gebied voor de bouw van een multifunctionele accommodatie waarin naast een nieuwe basisschool een buitenschoolse opvang en een sportzaal zal worden ondergebracht. Verder wordt in het plangebied ruimte gereserveerd voor de aanleg van een groenzone en de bouw van een aantal woningen.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft een gebied dat globaal wordt begrensd door de Hortensialaan, de Laan van Hilbelink, de Hakkelerkampstraat en de parkeerplaats van de huidige sporthal De Pelkwijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl, welke site ook via de internetsite www.winterswijk.nl wordt ontsloten (wonen en leven, ruimtelijke ordening, bebouwde kom).

Gedurende de inzagetermijn, ingaande 23 januari 2013 tot en met 5 maart 2013, kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen omtrent het ontwerp aan de gemeenteraad kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk, tel.nr 0543-543543).

Naar boven