Logo Smallingerland
Wijzigingsplan ‘Middelgeast Boornbergum’, Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan 'Bestemmingsplan Middelgeast Boornbergum, eerste wijzigingsplan fase 3' vanaf vrijdag 7 juni ter inzage ligt voor zienswijzen.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de schiereilanden in het waterrijke deel van fase 3 aan de noordzijde van het plangebied Middelgeast. Bij de nadere uitwerking van de verkaveling van de wooneilanden in fase 3 is het om markttechnische redenen wenselijk gebleken om aanpassing door te voeren in het aantal woningen, de bouwvlakken en bouwmaten. Deze aanpassingen passen binnen de ambitie om bijzondere woningbouw te plegen in een waterrijk gebied en binnen de criteria voor toepassing van de wijzigingsbevoegdheid zoals beschreven in artikel 3 lid 8 onder a van bestemmingsplan 'Middelgeast, Boornbergum'.

Het ontwerp 'Bestemmingsplan Middelgeast Boornbergum, eerste wijzigingsplan fase 3' ligt van vrijdag 7 juni 2013 tot en met donderdag 18 juli ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. U kunt de stukken raadplegen tijdens kantooruren op werkdagen van 8:30 tot 16:00 en op donderdag tot 18:30 en op de gemeentelijke website, www.smallingerland.nl/Bestemmingsplannen-nu-ter-inzage . Uw schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de het college van gemeente Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA te Drachten. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512) 581234.

Ter inzage liggende stukken: ontwerp 'Bestemmingsplan Middelgeast Boornbergum, eerste wijzigingsplan fase 3'

Inzage- en reactietermijn: van 7 juni 2013 tot en met 18 juli 2013

Reactiemogelijkheid: schriftelijke of mondelinge zienswijzen (informatie: 0512 – 581 234)

ONT/JvdH

Naar boven