Logo Purmerend
Vaststelling bestemmingsplan ‘Vijfhoek en Hazepolder 2013’, Purmerend

(artikel 3.8, derde lid Wro)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Purmerend op 30 mei 2013 heeft besloten het bestemmingsplan 'Vijfhoek en Hazepolder 2013' ongewijzigd vast te stellen. Het identificatienummer van dit plan is NL.IMRO.0439.BPVH2013-va01 . Het bestemmingsplan betreft een conserverend plan voor het gebied 'Vijfhoek', gelegen in de binnenstad, en de wijk Hazepolder, waarbij conform de huidige situatie wordt bestemd. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 7 juni tot en met 18 juli 2013 ter inzage bij de publieksbalie, Purmersteenweg 42 te Purmerend. Het bestemmingsplan is met bijbehorende stukken in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede op de gemeentelijke website www.purmerend.nl .

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u eveneens aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven