Logo Vlieland
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Vlieland

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 3. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland bekend, dat de gemeenteraad op 27 mei 2013 het bestemmingsplan Buitengebied gewijzigd heeft vastgesteld.

De wijzigingen hebben betrekking op:

Toegevoegd Artikel 3: Gasontvangststation met aanpassing van de verbeelding. Hierdoor worden alle volgende artikelen vernummerd.

Aangepast artikel 5 Horeca: Hier is een onderverdeling gemaakt in klasse A Posthuys) en klasse B (Doniastate)

Aanpassen artikel 5.6: Met omgevingsvergunning kan afgeweken worden van artikel 5.5 en toegestaan worden dat maximaal 40 bedden ten behoeve van logiesverstrekking worden gebruikt;

Artikel 21.3 Veiligheidszone – bevi eb artikel 21.4 Veiligheidszone munitie zijn aangepast.

Artikel 23.1 Algemene Wijzigingsregels is aangevuld met een punt g: “ van de wijzigingsbevoegdheid zal pas na 2015 gebruik worden gemaakt.”

Artikel 23.2 is gewijzigd zodat wonen en logiesverblijf in of bij de molen niet mogelijk is.

De verbeelding is aangepast zodat de bestemming Horeca ter plaatse van het Posthuys gelijk is aan de bestemming op de plankaart van het bestemmingsplan Buitengebied 2003.

Belanghebbenden kunnen binnen een termijn van zes weken vanaf 10 juli 2013 beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrecht van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA De Haag. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven. Het besluit ter vaststelling treedt in werking met ingang van de dag waarop de beroepstermijn afloopt.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar via de website van de gemeente Vlieland: ww.vlieland.nl

Het planindificatienummer voor ruimtelijke plannen is: NL.IMRO.0096BP087103-VA01

Naar boven