Logo Oude IJsselstreek
Voorbereidingsbesluit Gedeelte centrum Terborg, Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet Ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 mei 2013 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het centrum van Terborg.

Het plangebied

Voor gedeelten van het centrum van Terborg loopt de geldigheidsduur van het bestemmingsplan af. Om ongewenste ontwikkelingen te weren en ter bescherming van het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan is een voorbereidingsbesluit nodig.

Datum in werking treden en terinzagelegging

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 12 juni 2013 en ligt tijdens openingstijden vanaf deze datum voor iedereen ter inzage bij de Publieksbalie ‘Vergunningen’ in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Op afspraak kan het voorbereidingsbesluit ook worden ingezien op maandag van 08.30 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Het voorbereidingsbesluit is ook te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl ) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Voorbereidingsbesluiten’.

De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Geen bezwaar en beroep

Onder de werking van de Wet ruimtelijke ordening kan er geen beroep meer worden ingesteld bij de bestuursrechter, waardoor er ook geen bezwaar meer tegen het voorbereidingsbesluit mogelijk is.

Naar boven