Logo Nijkerk
Procedure hogere grenswaarden Bernhardlaan, Hoevelaken, Nijkerk

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken bekend dat een ontwerpbesluit hogere grenswaarden in het kader van de Wet geluidhinder ter inzage komt te liggen.

Het ontwerpbestemmingsplan Bernhardlaan, Hoevelaken voorziet in het planologisch maken van twee nieuwe woningen op de hoek Bernhardlaan, Oosterdorpsstraat in Hoevelaken. Uit het voor dit plan uitgevoerde akoestisch onderzoek blijkt dat vanwege wegverkeer op de Oosterdorpsstraat bij deze woningen een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde aan de orde is en een procedure hogere grenswaarden gevolgd dient te worden.

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden ligt vanaf donderdag 6 juni 2013 gedurende zes weken ter inzage. Het is in te zien in de Publiekswinkel van het Stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend na telefonische afspraak via telefoonnummer 14 033. Het ontwerpbesluit is tevens te raadplegen via www.nijkerk.eu .

Gedurende de periode dat het ontwerpbesluit hogere grenswaarden ter inzage ligt kan een ieder schriftelijk een zienswijze indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan tijdens werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur contact worden opgenomen met de afdeling Maatschappelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 14 033.

Nijkerk, 5 juni 2013

Burgemeester en wethouders van Nijkerk

Naar boven