Logo Zutphen
Ontwerp omgevingsvergunning Rozengracht 22, Zutphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zutphen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1 en artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage leggen voor de realisatie van een praktijkruimte aan de achterzijde van de Rozengracht 22, aan de Barlheze.

De omgevingsvergunning is aangevraagd in verband met het gebruik en bouwen van de gronden in strijd met het bestemmingsplan “Barlheze”.

Inzien besluit

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken vanaf 6 juni 2013 voor een periode van zes weken ter inzage bij het loket in het gemeentehuis. Daarnaast is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.OMG05Rozengracht22-on01

De bestanden van deze ontwerp vergunning kunt u langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.OMG05Rozengracht22-on01

Tijdens de terinzagelegging mag een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, postbus 41, 7200 AA in Zutphen. Voor het mondeling kenbaar maken van zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt via het algemene nummer van de gemeente 14 0575.

Naar boven