Logo Wassenaar
Omgevingsvergunning artikel 2.1, lid1 onder c Wabo inzake Buurtweg 90 te Wassenaar

Het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar heeft een omgevingsvergunning verleend ingevolge artikel 2.1, lid 1 onder c juncto artikel 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor het realiseren van een museum (gebruik van het hoofdgebouw) en het bouwen van een tentoonstellingsgebouw met omliggende terreinwerken aan de Buurtweg 90 te Wassenaar.

De complete set van gewaarmerkte stukken is met ingang van 4 juni 2013 in te zien bij het klantcontactcentrum van het gemeentekantoor, Johan de Wittstraat 45. Voor het maken van een afspraak kunt u het klantcontactcentrum telefonisch bereiken onder nummer 14070.

Om de vergunning voor u ook direct toegankelijk te maken zijn deze stukken ook op de gemeentelijke website geplaatst onder plannen en projecten>ontwikkeling landgoed Voorlinden.

Bent u het niet eens met dit besluit? En bent u belanghebbende en heeft u eerder een zienswijze tegen het ontwerpbesluit ingediend of kan u niet verweten worden dat u dat niet gedaan heeft? Dan kunt u binnen zes weken na het ter inzage leggen van het besluit een beroepsschrift sturen aan de rechtbank ’s-Gravenhage, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Algemene regel is dat een besluit meteen in werking treedt; het kan meteen worden uitgevoerd. Wilt u dat niet en heeft u een beroepschrift ingediend? Dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Gravenhage te Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Daarvoor dient u een bedrag aan griffierecht te betalen.

Naar boven