Logo Vlissingen
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Souburg’, Vlissingen

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken, ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening, bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 mei 2013 het bestemmingsplan Bedrijventerrein Souburg heeft vastgesteld. Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft de raad geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp. Tevens heeft de raad besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Het vastgestelde bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijlagen liggen met ingang van 13 juni 2013 t/m de datum van afloop van de beroepstermijn (deze loopt van 14 juni 2013 t/m 25 juli 2013), voor een ieder ter inzage in het stadhuis, Paul Krugerstraat 1, Vlissingen. De digitale versie van het bestemmingsplan en de bijlagen zijn raadpleegbaar via de wettelijk verplicht gestelde website www.ruimtelijkeplannen.nl . De meest eenvoudige wijze van raadplegen is het selecteren van het tabblad bestemmingsplannen, vervolgens het tabblad ID selecteren en daar invullen: NL.IMRO.BPBS01-VG01 . Deze website is ook te bereiken via het webadres van de gemeente Vlissingen: www.vlissingen.nl/bestemmingsplannen (rubriek ‘vastgestelde bestemmingsplannen), waar een link staat aangegeven naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan staat, op grond van artikel 8.2, lid 1, sub a, van de Wet ruimtelijke ordening jo. artikel 6.8, lid 4, van de Algemene wet bestuursrecht, voor een belanghebbende gedurende een periode van zes weken (14 juni 2013 t/m 25 juli 2013) beroep open bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE DEN HAAG. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten, dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag, na die, waarop de beroepstermijn is verstreken, dus op 26 juli 2013. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Vlissingen, 12 juni 2013

Burgemeester en wethouders van Vlissingen R.H. Roep, burgemeester,

J.J. van Houdt, secretaris

Naar boven