Logo Culemborg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Willemslaan’, Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Willemslaan’ (planidentificatienummer: NL.IMRO.0216.BPWillemslaan-ON01 ) met ingang van 6 juni 2013 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de Stadswinkel, Ridderstraat 250.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de website van de gemeente: www.culemborg.nl , onder ‘wonen en leven’/’bestemmingsplannen’ en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Voor het herontwikkelingsproject aan de Willemslaan is een bestemmingsplan opgesteld. Door dit bestemmingsplan wordt het mogelijk om 47 grondgebonden woningen, 30 appartementen en 1500m2 praktijk en kantoorruimtes te bouwen in het plangebied dat wordt begrensd door de Anthony van Lalainglaan, de Vliegerweg, Willemslaan en Weidsteeg.

Binnen de termijn van terinzagelegging is een ieder bevoegd zienswijzen schriftelijk of mondeling (tijdens kantooruren) kenbaar te maken aan de gemeenteraad van Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met onze medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar onder nummer 0345 – 477700.

Op dit bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent onder meer dat bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zullen zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Culemborg, 31 mei 2013

Naar boven