Logo Noordoostpolder
Vastgesteld bestemmingsplan 'Espel – 1e partiële herziening', Noordoostpolder

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de raad in zijn vergadering van 30 mei 2013 het bestemmingsplan 'Espel – 1e partiële herziening' heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 13 juni 2013 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. U kunt het bestemmingsplan inzien bij het loket Woonomgeving in het gemeentehuis. Ook is het te raadplegen via de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl .

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00531-VS01

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00531-/NL.IMRO.0171.BP00531-VS01

Het bestemmingsplan 'Espel – 1e partiële herziening' voorziet in de juridisch-planologische regeling om onjuistheden in het bestemmingsplan ‘Espel’ (hierna: moederplan) te herstellen. Op bepaalde locaties in het moederplan zijn namelijk bouwaanduidingen en daarbij horende bouwvlakken niet correct vastgelegd.

Een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kan gedurende deze periode beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor nadere informatie over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met, de heer P. de Jager van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (0527) 63 34 90.

Naar boven