Logo Heerde
Ontwerpaanpassing Welstandsnota Heerde door toevoeging met Stedenbouwkundig ontwerp en Beeldkwaliteitsplan Hoornse Enk, Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de ontwerpaanpassing van de Welstandsnota Heerde met ingang van 23 januari 2013 ter inzage ligt.

De ontwerpaanpassing voorziet in het opnemen van het Stedenbouwkundig ontwerp en Beeldkwaliteitsplan Hoornse Enk als onderdeel van de Welstandnota Heerde, zodat de in het bestemmingsplan Bedrijven- en sportterreinen Heerde opgenomen ontwikkelingen hieraan getoetst kunnen worden. Deze aanpassing zal gelden voor de gehele planperiode van het bestemmingsplan (10 jaar).

Inzagetermijn

Het betreffende stuk ligt met ingang van 23 januari 2013 gedurende zes weken op werkdagen tussen 08.30 uur en 12.30 uur voor een ieder analoog ter inzage in het gemeentehuis te Heerde, bij de balie van het Publiekscentrum. De ontwerpaanpassing is tevens digitaal te raadplegen op www.heerde.nl.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over de ontwerpaanpassing Welstandsnota kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerde. Dit kan schriftelijk (Postbus 175, 8180 AD Heerde), digitaal (www.heerde.nl – Digitaal loket – Direct aanvragen – Zienswijze bestemmingsplan) en mondeling. Als u van deze laatst genoemde mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer De Muinck van het team Ontwikkeling, telefoon 0578-699494.

22 januari 2013

Het college van Heerde, W.R.J.M. Pijnenburg – Adriaenssen

B. van Zuthem, secretaris

Naar boven