Logo Aa en Hunze
Partiële hervaststelling bestemmingsplan ‘Gieterveen – Kampeerterrein Boerendijk’, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Aa en Hunze op 14 mei 2013 het bestemmingsplan “Gieterveen – Kampeerterrein Boerendijk” te Gieterveen partieel heeft hervastgesteld.

De partiële hervaststelling heeft betrekking op:

  • Aan artikel 4 (bedrijfswoning) wordt in lid 4.2.1 na sub e een nieuw sublid f toegevoegd.

Deze partiele hervaststelling volgt op de uitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State van 13 februari 2013, ten aanzien van de zaak met kenmerk: 201111498/1/R4.

Ter inzage

Het raadsbesluit, het partieel hervastgestelde bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 6 juni 2013 gedurende een periode van zes weken ter inzage. De bedoelde stukken kunnen worden ingezien tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen op www.aaenhunze.nl (onder Wonen en Leven, Bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de raad schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s- Gravenhage.

Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • voor zover het beroep is gericht op het door de gemeenteraad partieel hervastgestelde bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht, alsmede de gronden van het beroep. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Voor het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

De partiële hervaststelling van het bestemmingsplan “Gieterveen – Kampeerterrein Boerendijk” treedt inwerking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit echter niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven