Logo Wageningen
Vaststelling bestemmingsplan Geluidwerende voorzieningen Nijenoord Allee, Wageningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wageningen maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 28 mei 2013 het bestemmingsplan “Geluidwerende voorzieningen Nijenoord Allee” heeft vastgesteld.

Begrenzingen

Het plangebied is het openbaar groen tussen de Nijenoordallee en de woningen aan de Gruttoweide, Plevierenweide, Tarthorst en Roghorst en aansluitend tussen Roghorst en Hoevestein 215-221.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van geluidwerende voorzieningen aan de zuidelijke kant van de Nijenoordallee mogelijk.

Ter inzage

Het bestemmingsplan met bijlagen ligt met ingang van donderdag 6 juni 2013 gedurende 6 weken ter inzage bij Publiekszaken, Markt 22. Publiekszaken is op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 12:30 uur. In de middag kunnen de stukken hier op afspraak worden ingezien.

Website

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via www.wageningen.nl : wonen, milieu en verkeer/ bouwen en wonen/ bestemmingsplannen. Het planidentificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0289.0027nijenoordallee-VSG1 .

Beroep

Tot en met woensdag 17 juli 2013 kan tegen de besluiten beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht;

  • belanghebbenden aan wie niet redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen het bestemmingsplan en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen hebben ingebracht;

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

De besluiten treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State dat wordt gehonoreerd.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de beroepsprocedure of de vaststelling van het plan kunt u contact opnemen met Publiekszaken (0317 – 492 400).

Naar boven