Logo Renswoude
Ontwerpomgevingsvergunning herbouw boerderijcomplex Barneveldsestraat 24 te Renswoude

VASTGESTELDE ONTWERPOMGEVINGSVERGUNNING (PROJECTAFWIJKINGSBESLUIT WEDEROPRICHTING BARNEVELDSESTRAAT 24)

Burgemeester en wethouders van Renswoude maken bekend dat zij een ontwerpomgevingsvergunning voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels bestemmingsplan’ hebben vastgesteld, waarop de gemeenteraad vervolgens op 14 mei 2013 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen (ontwerpvvgb) heeft afgegeven. De ontwerpomgevingsvergunning heeft betrekking op de herbouw van het boerderijcomplex op het adres Barneveldsestraat 24 te Renswoude en kan worden verleend met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

De ontwerpomgevingsvergunning ligt tezamen met de ontwerpvvgb vanaf 4 juni 2013 gedurende zes weken ter inzage op de afdeling Omgevingsbeheer van het gemeentehuis te Renswoude. Ook op www.ruimtelijkeplannen.nl zijn de ontwerpbesluiten tevens te raadplegen.

Binnen genoemde termijn, te weten tot 16 juli 2013, kan een ieder zijn/ haar zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude. Dit kan naar keuze schriftelijk (Postbus 8, 3927 ZL Renswoude) of mondeling (bij mevrouw E. Zech)

Voor meer informatie:

  • Mw. E. Zech (tel: 0318 – 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Renswoude, 3 juni 2013

Naar boven