Logo Winsum
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Winsum-Dorp, Trekweg naar Onderdendam 2’, Winsum

Vanaf 5 juni 2013 tot en met 16 juli 2013 ligt het vastgestelde wijzigingsplan Winsum-Dorp, Trekweg naar Onderdendam 2 voor iedereen ter inzage bij het klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Het plan kan ook ingezien worden via de website, www.winsum.nl onder het kopje Ruimtelijke Plannen en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder de naam Wijzigingsplan Winsum-Dorp, Trekweg naar Onderdendam 2 of nummer NL.IMRO.0053.WZWI2012INBR1-VA01 .

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wro, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, kan gedurende de periode van 5 juni 2013 tot en met 16 juli 2013 bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage beroep indienen tegen het vastgestelde wijzigingsplan.

Het besluit van ons college treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

Een eventueel in te stellen beroep dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Een verzoek tot voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van genoemde afdeling.

Burgemeester en wethouder van Winsum

Naar boven