Logo Uithoorn
Besluit wijziging bestemmingsplan Poelweg 40–44 De Kwakel, Uithoorn

Wijziging bestemmingsplan Landelijk gebied voor perceel Poelweg 40-44 De Kwakel (artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening (Wro)) en bekendmaking anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat zij hebben besloten om het bestemmingsplan Landelijk gebied ter plaatse van Poelweg 40-44 De Kwakel te wijzigen, waardoor voor dit perceel de bestemming “Agrarische doeleinden, glastuinbouw Ag” komt te vervallen en in plaats daarvan de bestemming “Awg – werken in het groen” zal gelden.

Bekendmaking anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken op grond van het bepaalde in artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij in het kader van deze wijzigingsprocedure een anterieure overeenkomst is aangegaan met Elora B.V. met betrekking tot het perceel Poelweg 40-44 De Kwakel. De zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst wordt op grond van artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening terinzage gelegd.

Terinzage

Het besluit en de zakelijke beschrijving van de overeenkomst liggen van 7 juni 2013 tot en met 18 juli 2013 ter inzage en is digitaal te raadplegen via www.uithoorn.nl . Daarnaast ligt het besluit terinzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 te Uithoorn gedurende de openingstijden van het gemeentehuis.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het wijzigingsbesluit beroep worden ingesteld door degenen die een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit, alsmede belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich met een zienswijze tot het college van burgemeester en wethouders te wenden.

Dit beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Zij die beroep instellen kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het collegebesluit treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn van zes weken in werking tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. Is een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening ingediend dan treedt het vaststellingsbesluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Uithoorn, 5 juni 2013

Naar boven