Logo Nederweert
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoebenakker 2013’ Exploitatieplan ‘Hoebenakker’, Nederweert

Ontwerpbestemmingsplan

De gemeente Nederweert is voornemens het ontwerp bestemmingsplan ‘Hoebenakker 2013’ ter inzage te leggen. Het bestemmingsplan behelst het woongebied Hoebenakker m.u.v. het gebied waarvoor in september 2012 een uitwerkingsplan is vastgesteld.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 25 januari tot en met 7 maart 2013, op www.ruimtelijkeplannen.nl en bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 16.30 tot 19.00 uur), op afspraak en via www.nederweert.nl → plannen en projecten → bestemmingsplannen.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert.

Voor eventuele informatie kunt u contact opnemen met de heer C. Damoiseaux van het team Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente.

Exploitatieplan

Wij zijn voornemens om de raad voor te stellen om het huidige exploitatieplan ‘Hoebenakker’ in te trekken. Er wordt geen nieuw exploitatieplan opgesteld.

Belanghebbenden kunnen vanaf 25 januari tot en met 7 maart 2013 hun zienswijzen kenbaar maken tegen ons voornemen om het exploitatieplan in te trekken. Uw zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 2728, 6030 AA Nederweert.

Voor eventuele informatie kunt u contact opnemen met de heer C. Damoiseaux van het team Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente.

Nederweert, 24 januari 2013

Burgemeester en wethouders van Nederweert, De secretaris, D.J.E. Noppers

De burgemeester, H.F.M. Evers.

Naar boven