Logo Nieuwkoop
Voornemen tot verlenen omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan, Westkanaalweg 123a te Ter Aar, Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • het aanbrengen van een verdieping in een bestaande loods ten behoeve van het realiseren van een logiesruimte op het perceel Westkanaalweg 123a te Ter Aar (registratienummer W-2012-0259).

Omdat de logiesruimte op grond van het bestemmingsplan niet is toegestaan kan de vergunning alleen worden verleend in afwijking van het bestemmingsplan, met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure, zoals bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a, 3º, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Zienswijzen

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 30 mei 2013 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 te Nieuwveen. De stukken zijn ook raadpleegbaar op de website van de gemeente, www.nieuwkoop.nl . Gedurende deze periode kan een ieder schriftelijk of mondeling (dit laatste uitsluitend op afspraak) zijn zienswijze omtrent het ontwerpbesluit kenbaar maken. Het indienen van een zienswijze is een voorwaarde om op een later moment beroep in te kunnen stellen tegen het definitieve besluit.

Naar boven