Logo Rijnwaarden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkstraat 8 Pannerden’, Rijnwaarden

Ter inzage

Ontwerp van bestemmingsplan Kerkstraat 8 Pannerden met ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Burgemeester en wethouders van Rijnwaarden leggen het ontwerpbestemmingsplan “Kerkstraat 8 Pannerden” ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het perceel aan de dijkopgang Kerkstraat – Rijndijk te Pannerden en is naast Kerkstraat 6 (Café zaal De Dijk) gelegen. Het maakt de realisatie van een woning planologisch mogelijk.

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 24 januari 2013 gedurende 6 weken (tot en met woensdag 30 februari 2013) ter inzage. Binnen deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze (schriftelijk of mondeling) kenbaar maken. U kunt uw reactie richten aan de gemeenteraad, postbus 49, 6916 ZG te Tolkamer.

Het plan is digitaal te benaderen via de gemeentelijke website. Klik hiervoor op “ruimtelijke plannen” vanaf de hoofdpagina en klik vervolgens op “lijst met plannen”. Stukken kunnen tijdens de periode van ter visie ligging tevens worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling op de gemeentelijke informatiepagina.

Naar boven