Logo Haaren
Omgevingsvergunning Mgr. Berkvensstraat te Haaren

burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

Haaren:

  • Mgr Berkvensstraat 6, 5076 NT: (UV20121088, 17-10-2012): het afwijken van gebruik van de bestemming Activiteit Handelen in strijd regels ruimtelijke ordening

Aangegeven is datum van ontvangst. De omgevingsvergunning en alle relevante stukken liggen van donderdag 13 juni 2013 tot en met vrijdag 1 augustus 2013 tijdens openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de Gemeentewinkel in de hal van het gemeentehuis. Ook is het plan in te zien op onze website www.haaren.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl . Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl , kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.PAB1200HRNBVSTP101-VA01 .

Gemotiveerde zienswijzen konden door iedereen zowel schriftelijk als mondeling t/m 28 december 2012 bij ons college worden ingediend. Belanghebbenden die op de hierboven omschreven wijze zienswijzen hebben ingebracht en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet eerder in staat waren zienswijze in te brengen, kunnen binnen 6 weken na de dag van verzending van het besluit tegen de definitieve vergunning beroep instellen.

Ook kan gelijktijdig met of na het instellen van beroep, bij een spoedeisend belang, een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

Naar boven