Logo Woudrichem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied – Giessensesteeg 9 Giessen, Broekgraaf 4 Almkerk’, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf 31 mei 2013 tot en met 11 juli 2013 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied – Giessensesteeg 9 Giessen, Broekgraaf 4 Almkerk’

met IMRO-code: NL.IMRO.0874.BUITBP201204-ONT1.

Het plan heeft betrekking op het vergroten van een bouwvlak met de bestemming wonen op de locatie Giessensesteeg 9 te Giessen. Op deze locatie wordt tevens de woning gesloopt en naar achteren op het bouwvlak geplaatst. Op de locatie Broekgraaf 4 te Almkerk wordt het hoveniersbedrijf René Schutte gevestigd.

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem onder Bestemmingsplannen (http://www.woudrichem.nl) en RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0874.BUITBP201204-ONT1).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze dient ingediend te worden bij de gemeenteraad van de gemeente Woudrichem per adres postbus 6, 4285 ZG Woudrichem.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met S. Ouwerkerk, die bereikbaar is op 0183-308173.

Naar boven