Logo Harderwijk
Ontwerpbestemmingsplan Tweelingstad – Graaf Ottolaan 5–11, Harderwijk

Het ontwerpbestemmingsplan Tweelingstad – Graaf Ottolaan 5–11 maakt de vestiging van de gemeentelijke servicedienst snelherstel op de percelen Graaf Ottolaan 7–11 mogelijk. Vanaf deze locatie zullen de onderhoudswerkzaamheden en activiteiten van de dienst Beheer Openbare Ruimte plaatsvinden. Er komt geen afvalbrengstation en/of chemodepot.. Op het perceel Graaf Ottolaan 5 wordt de vestiging van een bedrijf mogelijk gemaakt. Het nieuwe bestemmingsplan legt de bouw- en gebruiksmogelijkheden van de genoemde percelen vast.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 24 januari gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder omtrent ontwerpbestemmingsplan schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Informatie: afd. Ruimte, mw. C. van den Bedem, tel. 411 342.

Het plan (NL.IMRO.0243.BP00072-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl) of op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannentweelingstad.

Naar boven