Logo Helmond
Vastgesteld uitwerkingsplan ‘Brandevoort II – Liverdonk Oost’, Helmond

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat zij op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening op 27 mei 2013 het uitwerkingsplan “Brandevoort II – Liverdonk Oost” ongewijzigd heeft vastgesteld. Het uitwerkingsplan ligt met ingang van 4 juni 2013 gedurende zes weken ter inzage. Het plan bevat de planologische regeling voor op te richten woningen en de nieuw te bouwen derde permanente basisschool in de wijk Brandevoort, gelegen ten zuiden van de spoorlijn tussen de Voort en de Broekstraat.

Inzage plan

U kunt het plan bekijken op de gemeentelijke website www.helmond.nl/bestemmingsplannen en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl . Identificatiecode is NL.IMRO.0794.2100BPU120131-2000 . Er ligt ook een papieren exemplaar in de Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1. Het bekijken van dit exemplaar kan alleen op afspraak, via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak . De digitale versie van www.ruimtelijkeplannen.nl is juridisch bindend.

Beroep

Tegen het vastgestelde uitwerkingsplan kan met ingang van 5 juni 2013 gedurende zes weken schriftelijk beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij het college hebben ingediend;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig zienswijzen bij het college in te dienen;

Het beroepschrift moet worden gestuurd naar: de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het beroep schorst de inwerkingtreding van het vastgestelde plan niet. Wanneer sprake is van een spoedeisend belang kan degene die een beroepschrift heeft ingediend tevens een schriftelijk verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, op bovenstaand adres. In dat geval wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Helmond, 31 mei 2013

Burgemeester en wethouders, P.J.M.G. Blanksma – Van den Heuvel, burgemeester.

A.A.M. Marneffe RA, secretaris

Naar boven