Logo Helmond
Ontwerpbestemmingsplan Berkendonk I, Helmond

Burgemeester en wethouders van Helmond maken bekend, dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpbestemmingsplan “Berkendonk I” vanaf 4 juni 2013 zes weken door een ieder kan worden ingezien. Het betreft een actualisatieplan. Naast de recreatieplas Berkendonk worden ook de aangrenzende gebieden ten westen, ten oosten en ten zuiden van de recreatieplas tot het plangebied gerekend.

Inzage plan

U kunt het plan bekijken op de gemeentelijke website www.helmond.nl/bestemmingsplannen en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Identificatiecode is NL.IMRO.0794.1800BP120159-1000. Er ligt ook een papieren exemplaar ter inzage in de Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1. Het bekijken van dit exemplaar kan alleen op afspraak, via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak. De digitale versie van www.ruimtelijkeplannen.nl is juridisch bindend.

Zienswijzen

Tijdens de genoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar: de gemeenteraad, afdeling Ruimtelijke Ordening en Verkeer, Postbus 950, 5700 AZ Helmond, onder vermelding van Berkendonk I.

Als u een zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor bellen naar telefoonnummer (0492) 58 74 55, op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur.

Helmond, 31 mei 2013

Burgemeester en wethouders, P.J.M.G. Blanksma – Van den Heuvel, burgemeester.

A.A.M. Marneffe, secretaris

Naar boven