Logo Zuid-Holland
Beleidsvisie Bodem en Ondergrond Zuid-Holland

Provinciale Staten hebben in haar vergadering van 27 maart 2013 de Beleidsvisie Bodem en Ondergrond vastgesteld. De beleidsvisie heeft van vrijdag 5 oktober 2012 tot en met donderdag 15 november 2012 ter visie gelegen. Mede naar aanleiding van de ingediende zienswijzen zijn daarbij wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

De provincie werkt aan de versterking van de regionale economie, verduurzaming van de energieopwekking en een verbetering van de omgevingskwaliteit.

De bodem en ondergrond van Zuid-Holland kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

In de beleidsvisie wordt beschreven hoe de provincie de kansen, die bodem en ondergrond bieden voor het realiseren van die hoofdopgaven, denkt te kunnen benutten, met in achtneming van de bescherming van de in de bodem aanwezige waarden (archeologie etc).

Waar kunt u de Beleidsvisie Bodem en Ondergrond Zuid-Holland vinden?

  • 1. U kunt de Beleidsvisie Bodem en Ondergrond downloaden via www.zuid-holland.nl/thema's/ruimte/bodem/bodemstrategie . De Beleidsvisie Bodem en Ondergrond is ook in te zien bij “het Loket” van de provincie Zuid-Holland aan het Zuid-Hollandplein 1 in Den Haag.

  • 2. Wanneer u geen internet heeft kunt om toezending van de Beleidsvisie Bodem en Ondergrond verzoeken via het secretariaat van het bureau Beleid, telefoon 070- 441 6624

Beroep

Tegen de inhoud van de Beleidsvisie Bodem en Ondergrond kan geen beroep worden aangetekend.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de afdeling Ruimte, Wonen en Bodem van de provincie Zuid-Holland, de heer J.A.M. van Hagen telefoon 070 – 441 70 84 of emailadres visieopzuidholland@pzh.nl

Naar boven