Logo Boskoop
Ontwerpwijzigingsplan Goudse Rijweg 1, Boskoop

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat vanaf 6 juni 2013 gedurende zes weken voor belanghebbenden het ontwerpwijzigingsplan Goudse Rijweg 1 ter inzage ligt. De stukken liggen tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop.

Het wijzigingsplan kan ook worden bekeken op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0499.BPL13052WBD-ON01). De authentieke (technische) bestanden hiervan zijn beschikbaar via de website http://boskoop.gemeentedocumenten.nl. Het plan is voorts raadpleegbaar via www.boskoop.nl -> Ruimtelijke plannen -> In procedure zijnde ruimtelijke plannen. Het plan is ook digitaal op het gemeentehuis in te zien.

Toelichting

Het (ontwerp)wijzigingsplan voorziet in een passende planologische basis voor het realiseren van (burger)woning op het perceel Goudse Rijweg 1.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van ter inzage ligging kan een belanghebbende naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen (een gemotiveerde reactie) over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boskoop, Postbus 5, 2770 AA Boskoop. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de cluster IVV, telefonisch bereikbaar op 14-0172.

Naar boven