Logo Lelystad
Ontwerpwijzigingsplan Meeuwenweg 23 ex artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening, Lelystad

Het college van burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat voor een deel van het perceel Meeuwenweg 23 het ontwerp ‘Wijzigingsplan Meeuwenweg 23’ is opgesteld ex artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening. Het plan is opgesteld voor verschuiving van het bouwvlak om het hippisch centrum zo compact mogelijk in één gebouw onder te brengen.

Het bovengenoemde wijzigingsplan ligt samen met de bijbehorende stukken met ingang van donderdag 30 mei 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2 ter inzage. Het Stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00, op donderdag avond van 18.00 uur tot 20.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college omtrent het voornemen genoemde wijzigingsplan vast te stellen. Ingeval van indiening van een mondelinge zienswijze wordt verzocht eerste contact op te nemen met telefoonnummer 14 0320.

Naar boven