Logo Castricum
Ontwerpbestemmingsplan Nieuwbouw Clusius College te Castricum, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwbouw Clusius College’ en het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid voor het bouwplan. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plangebied wordt begrensd door de Oranjelaan aan de noordzijde, de Eerste Groenelaan aan de zuidzijde, OBS De Sokkerweide en woningbouw aan de westzijde en RKBS Paulus aan de oostzijde.

Het bestemmingsplan maakt de (ver)nieuwbouw van het Clusius College mogelijk. Een deel van de bestaande gebouwen zal voor de nieuwbouw worden gesloopt. Het resterende deel van de bestaande school wordt gerenoveerd.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 30 mei t/m 10 juli 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op de www.castricum.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.BPC13Clusius-ON01.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Nieuwbouw Clusius College’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mw. L. Hoeben, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

29 mei 2013.

Burgemeester en wethouders van Castricum,

Naar boven