Logo Oisterwijk
Omgevingsvergunning hoek Oude Haarenseweg – Joannes Lenartzstraat Oisterwijk

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oisterwijk maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1A onder 3 van de WABO een omgevingsvergunning hebben verleend voor de bouw van vijf woningen op het perceel hoek Oude Haarenseweg – Joannes Lenartzstraat te Oisterwijk.

Ter inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn met ingang van 31 mei 2013 gedurende zes weken in te zien:

  • bij de Centrale Publieksbalie in het gemeentekantoor, De Lind 44 te Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur, op woensdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 19.00 uur. U kunt ook een afspraak maken buiten kantooruren.

Daarnaast zijn de stukken in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht kunnen tegen het besluit tijdens de terinzage termijn beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-West-brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Naast indiening van een beroepschrift bestaat de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Breda, postbus 90006, 4800 PA Breda. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd binnen voornoemde termijn van zes weken treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven