Logo Zeist
Vaststelling bestemmingsplan ‘Landgoed Warna’, Zeist

De gemeenteraad van Zeist heeft op 14-05-2013 het bestemmingsplan ‘Landgoed Warna’ vastgesteld. Het plangebied bestaat uit de kadastrale percelen gemeente Zeist, sectie K, nummers 990, 2329, 3742, 4059 en 4060 en is plaatselijk bekend als Reelaan 4 te Bosch en Duin. Het plangebied is gelegen tussen de Reelaan aan de westzijde en de Dolderseweg aan de oostzijde.

Het vastgestelde bestemmingsplan met inbegrip van de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 30-05-2013 t/m 11-07-2013 ter inzage in de publiekshal van de gemeente Zeist. De informatie kunt u tevens terugvinden op de websites: www.zeist.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planindentificatienummer is NL.IMRO.0355.bplandgwarna-VS01.

Gedurende genoemde termijn kunnen zij, die tijdig tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze bij de gemeenteraad, en de belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het vaststellingsbesluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (via het genoemde adres) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zowel voor het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven