Logo Uithoorn
Ter inzage legging ontwerp bestemmingsplan Noorddammerweg fietsverbinding (NL.IMRO.0451.BPFietsverbinding-OW01), Uithoorn

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Noorddammerweg fietsverbinding gedurende zes weken ter inzage wordt gelegd.

De reden voor dit ontwerp bestemmingsplan is als volgt. Bij de totstandkoming van het UVVP in 2008 is er onderzoek gedaan naar de zwakke fietsschakels in het regionale en lokale fietsroutenet. Dit heeft ertoe geleid dat het project Fietsverbinding Noorddammerweg in het uitvoeringsprogramma van het UVVP is opgenomen. Ook tijdens het opstellen van het VerkeersStructuurPlan (VSP) De Kwakel kwam deze verbinding ter sprake als langgekoesterde wens.

Het ontwerp bestemmingsplan Noorddammerweg fietsverbinding ligt vanaf vrijdag 31 mei 2013 t/m donderdag 11 juli 2013 ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 te Uithoorn, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, alsmede in de bibliotheek, gebouw De Hoeksteen, Alfons Ariënslaan 1 te Uithoorn, tijdens de openingstijden van de bibliotheek en in Dorpshuis De Quakel, Kerklaan 16 te De Kwakel. Het ontwerp bestemmingsplan is elektronisch beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl .

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan Noorddammerweg fietsverbinding kenbaar maken aan de gemeenteraad, postbus 8, 1420 AA Uithoorn.

De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uithoorn 29 mei 2013,

Naar boven