Logo West Maas en Waal
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Beneden-Leeuwen, Van Heemstraweg Skaten en Snacken’, West Maas en Waal

De gemeenteraad heeft op 16 mei 2013 dit bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de vestiging van een horecagelegenheid gecombineerd met spelmogelijkheden in de vorm van een skatebaan met klimwand.

Wijzigingen bestemmingsplan

In de toelichting:

  • De gewijzigde situatietekening d.d. 21-2-2013 opnemen en toevoegen aan de bijlagen;

  • Pagina 7: 1.2 Ligging en begrenzing plangebied: het perceel nummer 586 verwijderen.

  • Pagina 12: 2.2 Ontsluiting: toevoegen: De ontsluiting op de 4e arm van de rotonde is in nauw overleg met alle partijen (Van Wanrooij, gemeente en opdrachtgever) afgestemd.

  • Pagina 37: Paragraaf 4.7.5 en de bijbehorende compensatietekening toevoegen, deze zijn als bijlage toegevoegd aan het voorstel.

  • Pagina 43: 5.2 Bestemming `Groen`: toevoegen dat het privacy ook bedoeld en als zodanig ingericht dat het gebied kan fungeren als habitat voor de poelkikker.

  • Pagina 45: Motivatie: Hierin is aangegeven dat het plan deel uit maakt van een groter gebied genoemd Het Leeuwse Veld, deze relatie is er niet, dit verwijderen.

In de voorschriften:

Artikel 3 “Groen”: 3.1 en 3.2 aanpassen zodat de noodzakelijke inrichting en beplanting ten behoeve van de poelkikker mogelijk gemaakt kan worden.

Op de plankaart:

De plangrens aan de zuidkant opschuiven, de uitbreiding van de bestemming “Groen” hierin opnemen, conform de compensatietekening Flora & Fauna d.d. 13-03-2013.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 30 mei 2013 zes weken inzien bij de Centrale balie van het gemeentehuis tijdens de openingstijden. Gedurende deze termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA Den Haag wanneer u:

  • Tijdig een zienswijze hebt ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpplan;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen;

  • een bedenking hebt tegen wijzigingen die ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Ook kan gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het bestemmingsplan is in te zien via http://www.westmaasenwaal.nl/Wonen-en-leven/Bouwen-en-Wonen/Ruimtelijke-plannen/Bestemmingsplannen/Vastgesteld/BenedenLeeuwen-Van-Heemstraweg- Skaten-en-Snacken.htm

Beneden-Leeuwen, 29 mei 2013

Burgemeester en Wethouders van West Maas en Waal De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven