Logo Gaasterlân-Sleat
Vaststelling wijzigingsplan Oordenwei 6 Kolderwolde, Gaasterlân-Sleat

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken bekend dat zij ongewijzigd hebben vastgesteld:

  • Het ‘wijzigingsplan ex artikel 3.6 lid 1onder a Wro van het Bestemmingsplan Buitengebied 2004 Oordenwei 6 te Kolderwolde’.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 31 mei 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis in Joure, alsmede de gemeentelijke servicepunten in Balk en Lemmer. (op Dubbelstraat 1 te Balk respectievelijk Vissersburen 88 te Lemmer). Tevens is het plan te raadplegen via de website van de gemeente www.defriesemeren.nl

Gedurende deze termijn kan een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven