logo Geldrop-Mierlo
Ontwerpbestemmingsplan ‘De Eimer, Neerakker 58, te Mierlo’, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 30 mei 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “De Eimer, Neerakker 58 te Mierlo”.

Met dit bestemmingsplan beogen wij voor de stichting ORO de bouw van een nieuwe vleugel mogelijk te maken. Deze uitbreiding is met name nodig om te kunnen voldoen aan de huidige eisen van de tijd; zo zullen de bewoners een grotere privé-ruimte krijgen. Met de uitbreiding zal het aantal bewoners met een aantal van 6 toenemen.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo, Postbus 10 101, 5660 GA Geldrop.

Het ontwerp-bestemmingsplan en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, tijdelijk gevestigd in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael, Molenstraat 23 te Geldrop. Het ontwerp-bestemmingsplan is ook via de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl te raadplegen onder kop ‘Wonen en mijn buurt’ – ‘Ruimtelijke plannen’ – ‘Ruimtelijke plannen in procedure’ en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Wilt u de stukken buiten de openingstijden van het gemeentehuis inzien, dan kunt u een afspraak maken met contactpersoon Rosalie de Bont van de afdeling Ruimte. Zij is te bereiken via telefoonnummer 14040.

Geldrop, 29 mei 2013

Burgemeester en wethouders, J.H.M van Vlerken, secretaris

M.J.D. Donders-de Leest, burgemeester

Naar boven