Logo IJsselstein
M.e.r. beoordelingsbesluit Wet milieubeheer, Kamerlingh Onneslaan 18 in IJsselstein

Het college van burgemeester en wethouders maakt, gelet op artikel 7.17 van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Kennisgeving

Op 9 april 2013 heeft Kruiswijk OZ B.V., Kamerlingh Onneslaan 18 in IJsselstein ons meegedeeld dat het voornemen bestaat om het bedrijf te wijzigen. De wijziging betreft het uitbreiden van het bedrijf met een slachterij.

Burgemeester en wethouders hebben besloten dat door Kruiswijk OZ B.V. geen milieu-effectrapportage behoeft te worden opgesteld. Hierdoor kan een aanvraag om omgevingsvergunning voor de wijziging worden ingediend en in behandeling genomen. De voorgenomen activiteit leidt, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Stukken inzien

De stukken liggen ter inzage van donderdag 30 mei tot en met woensdag 10 juli 2013.

U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van IJsselstein, Overtoom 1, 3401 BK.

De beschikking betreft een procedure ter voorbereiding van het besluit op de aanvraag om omgevingsvergunning voor het veranderen van een inrichting. Conform artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen deze beslissing geen bezwaar of beroep mogelijk, tenzij deze beslissing de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft.

Wel kan een ieder gebruik maken van het rechtsmiddel dat geboden wordt in het kader van de procedure voor het verlenen van een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de betreffende activiteiten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de heer V. Rocha da Fonseca (procedureel) via nummer 14030 of info@ijsselstein.nl of de heer M. van Leeuwen (inhoudelijk) van de Omgevingsdienst regio Utrecht via nummer 030-7540 316.

Naar boven